Padel

KAVD Padel

KAVD Tennis Padel beschikt in totaal over 6 padelterreinen waarvan er 3 overdekt zijn. Weer of geen weer, bij ons kan je dus altijd spelen.

 

Padel is een mix tussen tennis en squash, waarbij met kleine rackets van carbon of glasvezel (palas) op een kleine tennisbal wordt geslagen in een soort kooi bestaande uit glas en ijzerwerk. Het is een sport waarbij tactiek, techniek en samenspel primeren op kracht. Er zijn veel leuke aspecten aan padel, maar het leukste is ongetwijfeld het fijne dubbelspel. Je speelt namelijk steeds twee tegen twee. Dat maakt van padel ook een erg sociale sport is, vooral als je na de match tijd maakt voor een gezellige babbel.

Tornooien

De eerstvolgende tornooien die gepland zijn, vind je hieronder:

 

15/8 tot 21/8: Open 300 en Dames 300

5/9 tot 11/9: Gemengd 100 – Gemengd 200 – Gemengd 500

14/11 tot 20/11: Dames 100 en Open 200

Speel je zelf niet mee? Kom dan zeker eens supporteren voor onze KAVD-spelers!

Interclub

Elke speler wil zich wel eens graag meten met andere spelers van hetzelfde niveau. Daarvoor is de Interclubcompetitie een uitgelezen opportuniteit. Het is niet alleen leuk, het kan onze club ook mooi in de kijker plaatsen. Daarom moedigen wij als club onze leden graag aan om deel te nemen. Plezier verzekerd!

Voor de najaarsinterclubs die starten in het weekend van 16-18 september zijn er vier KAVD ploegen ingeschreven in de Senior Cup, en acht in de Mixed Cup. Succes aan alle teams!!!