Home New

Welkom bij KAVD Tennis Padel

Waarom KAVD?

Je wilt spelen in een gemoedelijke sfeer? En je bent gebeten en bezeten door tennis en padel?


Je wilt voor, tijdens of na het spelen, drinken tegen interessante prijzen?


Daarom dus!


Oh, en voor het heel betaalbare lidgeld, natuurlijk. Een keer per jaar betaal je lidgeld, en verder speel je het hele jaar door zo vaak je maar wil.


Welkom bij de enige, en sowieso leukste padel- en tennisclub van groot-Dendermonde!

 

Tarieven

Onze club

KAVD Tennis Padel startte ooit als tennisclub, maar groeide ondertussen uit tot de tofste tennis- en padelclub van Dendermonde en omstreken. De toenemende populariteit van padel in de wereld en zo ook in België zette ons ertoe aan om de populaire racketsport te omarmen. Een eerste padelterrein kwam er in 2018 gevolgd door twee extra terreinen in 2019 en nog eens drie in 2021. Met de aangroei van onze terreinen, groeide ook ons ledenaantal van 50 naar maar liefst 400 leden. De tennisliefhebbers kunnen zich nog steeds uitleven op ons tennisveld. En na al dat spelen kan je terecht in ons gezellig clubhuis voor een drankje en een babbel.

 

Leuk weetje: in 2022 viert KAVD Tennis Padel zijn 100-jarig bestaan!

Onze filosofie

Bij KAVD Tennis Padel is iedereen welkom, hoeveel of hoe weinig talent je ook hebt. Iedereen speelt hier met iedereen, en iedereen kent elkaar ook. Dat vinden we niet alleen belangrijk, dat is ook gewoon tof. Uiteraard kan je je bij ons ook uitleven in de competitie. We spelen elk jaar met verschillende ploegen mee in de Interclubcompetities van Tennis Vlaanderen, en organiseren daarnaast zelf ook meerdere toernooien per seizoen.

Onze KAVD Padel Academy verzorgt lessen op hoog niveau, zowel voor beginnende padellers, als voor meer ervaren spelers en de competitiebeesten. Daarbij willen we jongeren zeker niet uit het oog verliezen. Voor hen creëerden we aparte lessenreeksen op zondag en verschillende stages tijdens de vakantieperiodes.